Serviceeftersyn

Giv din krop et serviceeftersyn

De fleste mennesker forstår nødvendigheden af at give deres bil et serviceeftersyn, men langt de fleste tænker slet ikke over, at deres krop faktisk har brug for det samme. De fleste slæber rundt på deres skavanker til daglig og gør først noget aktivt, når der opstår akutte smerter. De akutte smerter kan dog undgås, hvis man en gang imellem ville unde sig selv en konsultation hos en massør.

I junglen af sundhedstips og gode råd kan det være svært at skelne mellem de gode og de dårlige råd. Men fakta er, at både fysiske og psykiske bekymringer påvirker os negativt og bekymringerne sætter sig som spændinger i kroppen. De spændinger fejer vi ofte af bordet uden nåde, indtil de virkelig bider sig fast i os og bliver til akutte problemer.

At passe godt på sin krop og få den masseret igennem for spændinger er lige så elementært som motion og god kost. De går hånd i hånd. Så hvis du går rundt med spændinger eller andre problemer kan vejen til bedre livskvalitet godt slå et smut forbi en massør.

Når man går til massør, investerer man i sit eget velvære. Langt de fleste ville virkelig gøre dem selv en kæmpe tjeneste ved at gå til massør, og det vel at mærke inden skaden er sket

Hvad man skal være opmærksom på når man opsøger en massør:

9

Kemi: Du skal være opmærksom på, at jo tryggere du føler dig sammen med din massør desto bedre er muligheden for, at han kan behandle dine problemer effektivt.

9

Tillid: Du skal have tillid til, at de spørgsmål, der måtte komme fra din massør, er med henblik på at hjælpe dig af med dine problemer, ikke for at snage i dit privatliv.

9

Dialog: Vær forberedt på at snakke med din massør om dine forventninger til et behandlingsforløb. Hvis du har haft ondt i længere tid, er det højst sandsynligt ikke noget der kan masseres væk på en enkelt konsultation. Din massør kan give dit et indblik i, hvilke områder der skal masseres og hvor hyppigt du bør konsultere ham.