Massør i Aabenraa

Hvornår har din krop sidst været til serviceftersyn?

Visionen for Klinik Balzer er at få folk til at vedligeholde kroppen med forebyggende serviceeftersyn – med øget livskvalitet for øje.

Uddannelsen som lægeeksamineret massør hos Lasota Terapi i Fredericia blev afsluttet d. 21. december 2011 og 4. januar 2012 startede Allan Balzer op med de første kunder i Klinik Balzer i Udviklingspark Aabenraa – hvor han med glæde selv styrer bl.a. målsætning, økonomi og tidsforbrug for sin virksomhed.

Jeg havde gjort et grundigt forarbejde og fået lagt en klar strategi, så det var det forholdsvis let for mig at starte op med klinikken”, fortæller Allan Balzer, ”fra første dag fulgte jeg strategien i forhold til værdisæt, markedsføring og kundepleje, og ved at følge den linje føler jeg mig et skridt foran og er faktisk længere med klinikken end forventet.

Din krop er din livsmotor – plej og servicér den

Interessen for massage som redskab til vedligehold af kroppen kommer både fra Allans tidligere arbejde som logistikansvarlig, hvor spændingshovedpine ofte var en del af hverdagen, og fra arbejdet som håndboldtræner, hvor sportsskader og optimering af kroppens fysik spillede ind på resultaterne.

Jeg vil rigtig gerne få folk til at forstå at deres krop er som en motor, der skal serviceres og holdes ved lige, og gør du ikke det, bliver kroppen slidt og går til sidst i stykker – f.eks. med slidgigt, diskosprolaps, spændingshovedpine eller andre overbelastnings skader ”, fortæller Allan.

 

Massage teknikken hos Klinik Balzer

Som uddannet lægeeksamineret massør ved Lasota Terapi i Fredericia har jeg gennemgået den grundigste og mest krævende uddannelse som massør herhjemme.

Dette underbyggest af at D.M.T forening ( Danske Massører og Terapeuter) som er med til, at udforme uddannelsen og eksamen .

Ydermere er der en overlæge sammen med akademi leder (Jan Lasota) der eksaminere en.

De underbygger også, at dem der består denne krævende eksamen har en meget stor viden indenfor anatomi, muskler og kroppen opbygning.

Hold skaderne nede og humøret oppe

Klinik Balzer har mange kunder, der kommer, når de har haft problemer i et par år og ikke længere kan holde den fysiske skade nede og hvor humøret lider under skadens fysiske begrænsninger.

Er du først i 30’erne kan du nå at vedligeholde kroppen og komme af med skaderne – men er du sidst i 40’erne, før du gør noget ved slitagen eller overbelastningen, er det sværere at få bugt med, og konsekvensen kan være kroniske skader eller smerter, der påvirker humøret og i sidste ende din livskvalitet”, fortæller Allan, ”så spørgsmålet er om du har råd til at lade være at vedligeholde dig selv.

En behandling hos Klinik Balzer starter altid med en grundig snak. Målet er at mindske smerter her og nu, men også løse problemet på den lange bane – så du skal ville få styr på dit problem.

Kommer du med et problem får du massagebehandling, hvor jeg her og nu går ind og arbejder med muskler, led, bevægelighed og blodcirkulation for at mindske smerterne, men for at få de bedste resultater med massagen og fastholde resultaterne på sigt kan det kræve vaneændringer eller at du begynder at dyrke motion”, slutter Allan.