Kinesio Tape

Hvad gør Kinesio Tape

Kinesiotaping giver støtte og stabilitet til dine led og muskler uden at påvirke cirkulation og vifte af bevægelse. Det er også bruges til forebyggende vedligeholdelse, ødem (muskel ømhed) og til behandling af smerter.

Kinesiotaping er en teknik baseret på kroppens egen naturlige helingsproces. Denne Kinesio Taping udstiller sin effektivitet gennem aktivering af neurologiske(nerver) og kredsløbssystemet. Denne metode dybest set stammer fra videnskaben om Kinesiologi, deraf navnet “Kinesio”.

Kinesio Taping metode anvendes på muskler til, at mindske smerter og inflammation, slappe trætte muskler, og at støtte muskler i bevægelse på en 24hr/day grundlag.

I modsætning hertil er traditionel sport ‘tape, som er viklet omkring en muskel for stabilisering og støtte i løbet af en sportsbegivenhed, vil det traditionel sport ‘tape blokerer strømmen af kropsvæsker (lymfevæske og blodcirkulation) som en uønsket bivirkning.

Kinesiotape bruges til alt fra hovedpine til fodproblemer og alt der imellem.

Som eksempler kan nævnes: muskuløs lettelse, karpaltunnelsyndrom, lænd stamme / smerte.

Overbeslatningsskader omkring knæ, skulder, ydermere anvendes det ved forstrækning, lysken skade, rotator cuffen (skulder) skade, piskesmæld (nakke), tennisalbue, ankel forstuvninger osv.

Pris: Forhør om pris