Anmeldelser

Anmeldelser

Jeg vil bliver rigtig glade for anmeldelser af mit arbejde. Mit mål er at give den bedst mulige service til mine kunder, og jeg bliver kun bedre ved at lytte på mine kunder. Enhver form for positiv såvel, som konstruktiv kritik, bliver vel modtaget af mig.

Må jeg bruge din anmeldelse på min hjemmeside?

Samtykke

11 + 8 =

Anmeldelser

Har du lyst til at give mig en anmeldelse på min Facebook eller Google, kan du vælge knapperne herunder. Du kommer direkte ind på anmeldelsessiden.

14.11.2022

Jeg kom i kontakt med Allan da jeg deltog i Stafet for livet. Jeg var til 1/2 times massage og fandt ud af mine skavanker. Fik en tid hos ham og det er det bedste der er hændt mig. Har nu været der to gange og han er fantastisk god, og man går derfra som et helt nyt menneske. Kan kun helt bestemt anbefale ham.

Grete

09.11.2022

Utrolig dygtige, han ved lige præcis hvordan man behandler de forskelige skader, kan varmt anbefaledes.

Admir

01.11.2022

Gennem flere år har jeg fået behandling hos Allan. Det har øget min livskvalitet da Smerter i lænd og hofte er blevet kraftigt reduceret. Ca en gang om måneden er jeg under Allans kyndige hænder.
Jeg kan varmt anbefale at gå til behandling hos Allan.

Pia schøt-bæk

04.09.2022

Jeg har i mange år døjet med lænde- og nakkesmerter. For ca. et år siden var det specielt slemt, hvor jeg var helt låst i ryggen med mange smerter. Efter få behandlinger ved Allan blev spændingerne løsnet, og jeg blev befriet for smerterne. Nu går jeg til forebyggende behandlinger, for at afhjælpe den skævhed jeg har i ryg og skulder.
Allans behandlinger kan kun anbefales

Sys Lauersen

01.08.2022

Jeg blev henvist til Allan og han har fundet styr på min hælspur indenfor en kort periode.
Jeg kan varmt anbefale klinik Balzer !!

Martin Wael Madsen

14.06.2022

Hej jeg kom til Allan med en tennis arm som havde sat sig og belastede min højre side …efter 2 behandlinger fik han allerede løsnet op og min krop følte sig fri igen så kan kun anbefale at prøve det🤗🤗
Samtykke: Jeg giver hermed samtykke til, at klinik Balzer sikkert må opbevare mine oplysninger

Lone Jørgensen

12.01.2022

Jeg har gennem årene prøvet forskellig anden fysioterapi , men uden at blive fri for mine gener. Ved et tilfælde fik jeg øje på Allans hjemmeside. Og hvilken lykke. Jeg havde gået med smerter gennem et stykke tid hen over lænden og ned i benet. Jeg ringede til Allan og det lykkedes, at få en tid i december måned. Det er så dejligt at få snakket med en mand, der ved så meget om kroppens funktioner. Jeg er bl.a. opereret for både diskusprolaps i halshvirvlen og i lænden. Allan fortalte, hvordan gamle skader sagtens kan påvirke kroppen i dag – selv om man ikke lige tænker over det.
Hans behandlingsformer er meget varierede. De indeholder massage samt trykpunkter forskellige steder på kroppen og i ansigtet. Alt bliver gennemarbejdet og løsnet op. Jeg blev så glad, fordi jeg allerede efter første behandling kunne mærke, at smerterne var væk – og jeg får nu – hver måned – vedligeholdelsesbehandlinger. Allan er meget behagelig
og rar og fortæller i detaljer om, hvordan kroppen fungerer.
Jeg kan varmt anbefale Allan – det er en rigtig god investering i dit helbred.

Ulla Bladt

18.11.2021

Jeg startede hos Allan fordi jeg havde gået med tinnitus i ca. 4 måneder og smerter i lænden i perioder de sidste 5-6 år. Jeg fortalte ikke Allan noget om mine smerter i lænden, men indenfor 10min fandt han selv ud af det og begyndte at fokusere på de områder jeg havde haft smerter. Efter 3 behandlinger og gode råd til træning, er der næsten aldrig smerter i lænden mere. Mht. mit tinnitus så har det forbedret sig utroligt meget og har i dag mange dage hvor jeg nærmest ikke bemærker den mere. Allan har taget min tinnitus seriøst og gør hvad han kan for at prøve at hjælpe mig, hvor jeg hos lægen og ørelægen bare fik at vide at det ikke kan kureres og jeg skulle lære at leve med det. Hvilket ikke passer, da jeg allerede kan mærke en tydelig forskel efter at jeg er startet hos Allan.

Lars N

20.10.2021

Jeg startede hos Allan, fordi jeg synes min krop ikke fungerede helt som en 20-årig, og det går jo ikke efter min mening. Jeg er oppe i alderens, det er naturligt, der dukker skavanker op, men hvorfor lige hos mig. Jeg ville simpelt hen have en vurdering af min krops tilstand, Det fik jeg, og siden dengang, har jeg brugt Allans ekspertise ca. 1 gang om måneden for at holde kroppen i balance. Jeg har altid fået en god og kompetent behandling, og når jeg går derfra efter 1 times behandling, er min krop totalt afslappet, helt lodret og i balance og føles utrolig klar til udfordringer indtil næste besøg. Jeg er sikker på med den behandling, vil jeg udsætte eller endda undgå mange skavanker, som ellers ville dukke op. Nu er jeg foreløbig kommet ved Allan i ca. 10 år, det vil jeg blive ved med. Tak Allan. Klinik Balzer kan helt klart anbefales herfra. Verner

Verner Nielsen

19.10.2021

Havde smerter i skulderen igennem længere tid, min tidligere massør henviste mig til Allan. Allan konstaterede straks, at det ikke var skulderen der var galt med, det var en konsekvens af andre problemer, ryg mm. Jeg fik i første omgang 3 gange massage, det hjalp absolut, men var ikke nok. Efterfølgende er jeg nu i gang med yderligere et antal gange. Det hjælper bare helt vildt. Kan kun give Allan mine varmeste anbefalinger. Kurt P. Karlsen

Kurt P Karlsen

28.09.2021

Jeg har gennem 5-6 år gået til behandling hos Allan. Jeg har slidgigt i knæ med de typiske følger i knæ og resten af kroppen. Jeg kommer ca. en gang om måneden og bliver ”rette op”. Det gør at jeg stort set ikke har gener. Det sker at intervallerne bliver lidt længere (ferie mv.) så kan kroppe mærke at den trænger til Allans hænder! Jeg har med god samvittighed anbefalet Allan til venner og kollegaer. De er alle fortsat i behandling hos ham, så han har tage på mange forskellige symptomer/skavanker og personligheder. Så tøv ikke – det hjælper!

Lars Larsen

24.09.2021

Jeg startede hos Allan da jeg havde ondt i nakke og skulder. Jeg sidder meget ved en computer og regnede med at det skyldes dette. Men Allan spurgte ind til gamle skader og det viser sig at det er en gammel skade ( brækket ankel) som gør at venstre side af min krop spænder længere og længere op i kroppen for at kompensere for den skadede ankel og det sandsynligvis er det som jeg har mærket i skulder og nakke. Når behandlingen starter og han mærker på de forskellige muskler er de meget ømme. Og når behandlingen er færdig er det helt afslappede muskler. Det kan helt klart anbefales at få sin krop gået igennem og få behandlet de spændinger og skævridninger der kan komme. Hvis det bare kan spare en for 1 dag hvor kroppen ikke har ondt er det jo rigtig godt givet ud.

Gunhild Nyborg Pedersen

28.08.2021

jeg har gået hos Allan i 18 mdr .og har altid fået en super behandling.
Allan ved rigtig meget om kroppens muskler og knogler og har altid følt mig i trygge hænder hos ham. kan kun anbefales 👍👍👍👍

Pia Schmidt

01.07.2021

Jeg anbefaler på det kraftigste behandling hos Allan. Jeg har slidgigt i ryggen, og ikke rigtigt forstået hvor alvorligt det er. Allan har brugt god tid til at forklare, og vise på hans anatomi plancher hvor det er galt, så jeg bedre forstår det. Allan giver virkelig god forklaring både situationen nu og senere i forløbet.
Jeg kan komme med mange smerter, og gå ud fra klinikken så godt som uden smerter. Allan ved helt præcist hvor det gør ondt, og hvilken behandling der skal til.
Jeg har fået mere livsglæde, da Allan behandler så man kan få hverdagen til at fungere. Han giver gode råd og holder en i gang, så jeg ikke går i stå, feks. at lave øvelser hvor vigtigt det er, får en god forklaring hvorfor det er vigtigt. Kan altid SMS til Allan om alt muligt angående sit helbred, og får svar kort tid efter.
Jeg er en meget kritisk person, så hvis jeg anbefaler Allan så skal andre heller ikke være i tvivl og gå til behandling hos Allan.
Forøvrigt er han en meget venlig og rar person og er på en plan. Både alvorlig, sjov, lyttende og ved hvad han har at gøre med.
Irene Patsche

Irene Patsche

04.03.2020

Behandlingen virker med det samme. Yderst kompetent og god behandler. Jeg kan absolut anbefale det. Du kommer derfra med god og ny energi, så tøv ikke med at prøve stedet.

Anette Gregersen

30.04.2019

En super oplevelse. Vil helt sikkert anbefale klinikken til andre 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Linda Brodersen Waldemar

21.01.2019

Jeg vil på det varmeste anbefale behandlinger hos Allan. Jeg har selv været i behandling det sidste år og har fået bugt med mine skavanker. Jeg har fået kureret den hovedpine jeg har været plaget af gennem mange år, blot efter 2./3. behandling. Ligeledes har jeg ikke længere knæproblemer, hvor jeg næsten ikke kunne går pga. smerter. Allan fandt ud af at det måtte skyldes forkert belastning pga. gammel akillesscene skader.
Nu får jeg en kropsbehandling ca. En gang om måneden og det er bare SÅ godt for krop og sjæl.

Lilian Frees Jensen

03.05.2018

Jeg har igennem flere år haft problemer med nakke og hofte begyndende diskos, har prøvet mange forskellige behandlings metoder med forskellige resultater. Jeg blev så gennem en golf ven gjort opmærksom på Allan han gik der og havde gode resultater med det, så det måtte prøves. Har nu været i behandling igennem nogen tid og spiller igen fodbold og golf for fuld styrke, men som Allan siger så kan han ikke få det helt væk men holde det så meget under kontrol at jeg kan dyrke sport og have et aktivt live uden smerter hvis jeg bare laver mine øvelser og får en behandling en gang imellem. Så kan kun anbefale man prøver Klinik Balzer.

Jesper Knudsen

16.01.2018

Jeg har været i et forløb hos Allan pga slidgigt i mit knæ og deraf også dårlig hofte. Jeg har været utrolig glad for forløbet, Allan er professionel og kalder en spade for en spade! Klinik Balzer kan helt bestemt anbefales.

Aase Lycke

26.08.2017

Gennem mange år har jeg været plaget af spændinger i nakke, skuldre og lænd, et tilfælde gjorde at jeg tog forbi Allan. Efter første besøg kunne jeg mærke en foreskel som jeg ikke har kunnet tidligere selv om jeg har prøvet adskillige behandlinger/behandlere. Allan’s faglige kunnen og viden på området sammenlagt med vejledning til ændringer i hverdagen har afhjulpet generne. Efter et behandlingsforløb som endnu ikke er afsluttet er generne på retur.

Tom Jensen

13.07.2017

Allan er utrolig dygtig. Kommer rigtig gerne i klinikken.

Jette Bakowsky Thielsen