Anmeldelser

Anmeldelser

Jeg vil bliver rigtig glade for anmeldelser af mit arbejde. Mit mål er at give den bedst mulige service til mine kunder, og jeg bliver kun bedre ved at lytte på mine kunder. Enhver form for positiv såvel, som konstruktiv kritik, bliver vel modtaget af mig.

Må jeg bruge din anmeldelse på min hjemmeside?

Samtykke

10 + 6 =

Anmeldelser

Har du lyst til at give mig en anmeldelse på min Facebook eller Google, kan du vælge knapperne herunder. Du kommer direkte ind på anmeldelsessiden.

30.04.2019

En super oplevelse. Vil helt sikkert anbefale klinikken til andre 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Linda Brodersen Waldemar

20.10.2021

Jeg startede hos Allan, fordi jeg synes min krop ikke fungerede helt som en 20-årig, og det går jo ikke efter min mening. Jeg er oppe i alderens, det er naturligt, der dukker skavanker op, men hvorfor lige hos mig. Jeg ville simpelt hen have en vurdering af min krops tilstand, Det fik jeg, og siden dengang, har jeg brugt Allans ekspertise ca. 1 gang om måneden for at holde kroppen i balance. Jeg har altid fået en god og kompetent behandling, og når jeg går derfra efter 1 times behandling, er min krop totalt afslappet, helt lodret og i balance og føles utrolig klar til udfordringer indtil næste besøg. Jeg er sikker på med den behandling, vil jeg udsætte eller endda undgå mange skavanker, som ellers ville dukke op. Nu er jeg foreløbig kommet ved Allan i ca. 10 år, det vil jeg blive ved med. Tak Allan. Klinik Balzer kan helt klart anbefales herfra. Verner

Verner Nielsen

19.10.2021

Havde smerter i skulderen igennem længere tid, min tidligere massør henviste mig til Allan. Allan konstaterede straks, at det ikke var skulderen der var galt med, det var en konsekvens af andre problemer, ryg mm. Jeg fik i første omgang 3 gange massage, det hjalp absolut, men var ikke nok. Efterfølgende er jeg nu i gang med yderligere et antal gange. Det hjælper bare helt vildt. Kan kun give Allan mine varmeste anbefalinger. Kurt P. Karlsen

Kurt P Karlsen

21.01.2019

Jeg vil på det varmeste anbefale behandlinger hos Allan. Jeg har selv været i behandling det sidste år og har fået bugt med mine skavanker. Jeg har fået kureret den hovedpine jeg har været plaget af gennem mange år, blot efter 2./3. behandling. Ligeledes har jeg ikke længere knæproblemer, hvor jeg næsten ikke kunne går pga. smerter. Allan fandt ud af at det måtte skyldes forkert belastning pga. gammel akillesscene skader.
Nu får jeg en kropsbehandling ca. En gang om måneden og det er bare SÅ godt for krop og sjæl.

Lilian Frees Jensen

03.05.2018

Jeg har igennem flere år haft problemer med nakke og hofte begyndende diskos, har prøvet mange forskellige behandlings metoder med forskellige resultater. Jeg blev så gennem en golf ven gjort opmærksom på Allan han gik der og havde gode resultater med det, så det måtte prøves. Har nu været i behandling igennem nogen tid og spiller igen fodbold og golf for fuld styrke, men som Allan siger så kan han ikke få det helt væk men holde det så meget under kontrol at jeg kan dyrke sport og have et aktivt live uden smerter hvis jeg bare laver mine øvelser og får en behandling en gang imellem. Så kan kun anbefale man prøver Klinik Balzer.

Jesper Knudsen

16.01.2018

Jeg har været i et forløb hos Allan pga slidgigt i mit knæ og deraf også dårlig hofte. Jeg har været utrolig glad for forløbet, Allan er professionel og kalder en spade for en spade! Klinik Balzer kan helt bestemt anbefales.

Aase Lycke

26.08.2017

Gennem mange år har jeg været plaget af spændinger i nakke, skuldre og lænd, et tilfælde gjorde at jeg tog forbi Allan. Efter første besøg kunne jeg mærke en foreskel som jeg ikke har kunnet tidligere selv om jeg har prøvet adskillige behandlinger/behandlere. Allan’s faglige kunnen og viden på området sammenlagt med vejledning til ændringer i hverdagen har afhjulpet generne. Efter et behandlingsforløb som endnu ikke er afsluttet er generne på retur.

Tom Jensen

13.07.2017

Allan er utrolig dygtig. Kommer rigtig gerne i klinikken.

Jette Bakowsky Thielsen

04.03.2020

Behandlingen virker med det samme. Yderst kompetent og god behandler. Jeg kan absolut anbefale det. Du kommer derfra med god og ny energi, så tøv ikke med at prøve stedet.

Anette Gregersen